Ha szereted a csoportos órák energiáját, ez az alkalmazás az Ön számára
Ha szereted a csoportos órák energiáját, ez az alkalmazás az Ön számára

Ha szereted a csoportos órák energiáját, ez az alkalmazás az Ön számára

Aaptive

Aaptiv

Ára 14 dollár. 99 havonta vagy 99 dollár. 99 évente

Ha Ön egy fitness osztály drogos, ez az alkalmazás az Ön számára. A csak hangot tartalmazó alkalmazás több ezer hangalapú edzéshez kínál korlátlan hozzáférést, szakértő oktatók vezetésével, akik tippeket, technikákat és támogatást nyújtanak az út minden lépéséhez. Vidd el az Aaptive-ot futni, edz otthon, vagy menj el az edzőterembe saját személyi edzővel a füledben. Csak fejhallgatóra van szükséged!

Miért szeretjük az Aaptive-t?

Az Aaptive rengeteg edzésprogramot kínál minden edzettségi szinthez a futástól, kerékpározástól és elliptikus edzéstől a nyújtásig, jógáig és erősítő edzésig.

„Minden utat elfogadunk: egy reggeli futást, egy déli jógát, egy munka utáni tornaórát vagy egy lefekvés előtti meditációt” – mondja az Aaptive a weboldalukon.

Az a tény, hogy csak hangot tartalmaz, megkönnyíti az edzést bárhol a képernyők és a technológia zavarása nélkül. A bizonyos típusú edzésekhez tervezett vidám zene pedig gondoskodik arról, hogy egyetlen ütemről se maradjon le. Itt van még több ok, amiért szeretjük az Aaptive-ot.

Az Aaptiva több mint 30 új órát kínál minden héten, így nem szabad unatkoznia. Strukturált programokat kínálnak konkrét célok elérésében. Például, ha készen áll arra, hogy felvegye a tempót, és gyaloglásról futásra váltson, az Aaptive-nek van egy programja, amely segít elérni azt. Ha tapasztalt futó vagy, de nem versenyző, az Aaptive segíthet felkészülni az első 5K-ra. Nincs szükség Wi-Fi-re a használatához – letölthet órákat, hogy offline hallgathassa őket. A felhasználók egy támogató, inspiráló közösségi csoporthoz férhetnek hozzá az alkalmazáson keresztül.

Végül tetszik, hogy az Aaptive 100 százalékos pénz-visszafizetési garanciát kínál az éves tervre 30 napon belül, kérdések nélkül.

Töltse le az Aaptive

Charity Miles

Charity Miles

Ár Ingyenes

Ha a jó egészség önmagában nem elég ahhoz, hogy felkeljen a kanapéról és mozogjon, akkor talán tudja, hogy erőfeszítései jó célt szolgálnak. A Charity Miles vállalati adományozókkal dolgozik, hogy pénzt gyűjtsön kiválasztott szervezetek számára. Minden futott vagy gyalogolt mérföld után 0 dollár. 25-öt az Ön által választott jótékonysági szervezetnek ajánlanak fel, és minden megtett kilométer után 0 dollár. 10-et adományoznak. Lehet, hogy túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, de nem az.

Miért szeretjük a Charity Miles-t?

Nehéz nem szeretni semmit vagy senkit, aki jót tesz. Íme további okok, amiért a Charity Miles felvette a 2021-es legjobb fitneszalkalmazások listáját.

Nyomon követi, mennyit gyalogolt vagy futott, és mennyi pénzt gyűjtött össze. Számos jótékonysági szervezetet ajánlanak, amelyeknek adományozhat, és nem kell csak egynek adományoznia. Lehetővé teszi, hogy csatlakozzon adománygyűjtő csapathoz, vagy hozzon létre egy adománygyűjtő csapatot, így közösen gyűjthet pénzt. Ingyenes, és a felhasználók kedvelik, amint azt az App Store 4. 8/5 csillagos értékelése is mutatja.

Töltse le a Charity Miles alkalmazást

FitOn

Ár Ingyenes

Havonta több mint egymillió aktív felhasználóval a FitOn biztosan jól csinál valamit. A titkos szósz lehet az oktatók – akik közül sokan hírességek trénerei. A FitOn otthoni edzésórák széles választékát kínálja – a nyújtástól, a HIIT-től, a jógától és az irányított meditációtól – és minden képzettségi szinthez, így bármilyen fitneszcélod is legyen, találhatsz egy órát, amely segít elérni azt, és soha nem fog unatkozni.

Miért szeretjük a FitOn-t?

Az App Store-ban található 156 000 vélemény közül a FitOn 4. 9 csillagot kapott az 5-ből, és az Apple 7. helyezettje lett az egészség és fitnesz alkalmazások között. Egy értékelő ezt írta: „Ez egy nagyszerű alkalmazás, amely a kezdőktől a haladó sportolókig működik, alacsony intenzitástól a magas intenzitásig, rövid edzéshez, ha sietsz, vagy hosszabb edzéshez, ha több időd van. Két hüvelykujjjal, öt csillaggal adok rá, és dühöngök az egész családomnak. ”

Körülbelül ennyi, de itt van még néhány ok, amiért szeretjük.

Ez ingyenes. Nincs szükség további felszerelésre. Felár ellenében (évi 19,99 dollár) a FitOn Pro személyre szabott étkezési terveket, recepteket és zenei lehetőségeket kínál. Az alkalmazás ütemezési funkciót kínál, így Ön is regisztrálhat az órákra barátaival, és üzenetet küldhet nekik az óra alatt.

Töltse le a FitOn-t

Glo

Glo

Ára 22 USD. 99 havonta

A Glo, korábban YogaGlo, mérsékelt áron kínál korlátlan jóga-, pilates- és meditációs órákat kezdőktől haladókig. Az órákat az Ön speciális igényei alapján alakítjuk ki, legyen szó az alvás javításáról, a stressz csökkentéséről, az erősödésről vagy a fájdalom csillapításáról. Az óra időtartamát az órarend alapján is személyre szabhatja. Csak 20 perced van? Nincs mit. Noha sok nagyszerű jógaalkalmazást érdemes megfontolni, az App Store-ban található számos, a Glo-t dicsérő vélemény alapján ezt választottuk a legjobb fitneszalkalmazások közé 2021-ben.

Miért szeretjük a Glo-t?

Testreszabhatja edzését igényei szerint. Izzadjon meg egy power vinyasa órán, vagy egy destressz egy hatha jóga órán. Nem kell egy meghatározott időpontban megjelennie. Élőben közvetítheti az órákat valós időben más Glo-tagokkal, vagy letöltheti az órákat és gyakorolhat bárhonnan és bármikor. Könnyen használható keresőeszközei segítségével pillanatok alatt megtalálhatja, amit keres. 15 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, így a csatlakozás előtt kipróbálhatja.

Töltse le a Glo

JEFIT Edzéstervező Gym Log

Jefit

Ár Ingyenes

Ha még mindig papírral és tollal sétál, hogy naplózza súlyemelési rutinját, most le kell töltenie ezt az alkalmazást. A JEFIT részletes edzésprogramokat, oktatóvideós gyakorlatokat és eszközöket kínál az edzések naplózásához és nyomon követéséhez, mindezt telefonjáról. Ahogy az App Store-ban megjegyeztük, több mint nyolcmillióan használják a JEFIT-et edzéseik nyomon követésére, és jelenleg 4,8 csillagot kap az 5-ből a 29 800 értékelés közül.

Miért szeretjük a JEFIT-et?

Ingyenes, ha nem bánja a hirdetéseket; vagy 3 dollárért. 33 havonta, további előnyökért frissíthet az Elite éves tagságra. Gyorsabban haladhat végig az edzéseken, mivel nem veszi fel és nem teszi le a papírlapot. A felhasználók számára más súlyemelők beépített közösségét kínálja, akik támogatást, motivációt és egy adag egészséges versenyt kínálnak. Testreszabhatja az edzéstervet és a rutinokat a céljainak megfelelően (ha valaki hat?), vagy választhat a JEFIT könyvtárban található több mint 1300 gyakorlat közül, hogy ihletet merítsen. Ez oktató jellegű, részletes animációkkal, amelyek megmutatják, hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat, így a legtöbb hasznot hozhatja és elkerülheti a sérüléseket.

"Ez az alkalmazás lenyűgöző amatőrök, profik és edzésfüggők számára egyaránt!" – jegyzi meg egy elégedett vásárló az App Store áruházban írt véleményében. „Maga az alkalmazás nagyon könnyen navigálható, és az elérhető edzésprogramok ezreivel (vizuálisan is!) elkészítheti a tökéletes edzéstervet, és formába lendülhet! Ha a tökéletes edzéstárs alkalmazást keresi, ne keressen tovább barátom. Megtaláltad. ”

Töltse le a JEFIT-et

MyFitnessPal

Ár Ingyenes

Ha Ön az a típusú ember, aki mindent szeretne, a MyFitnessPal alkalmazás az Ön számára készült. Ez a népszerű egészség- és fitneszalkalmazás naplózza edzéseit, és nyomon követi a kalóriabevitelt. A tagok szeretik – 1,2 millió értékelésből 4,7 csillagot kap az 5-ből.

Miért szeretjük a MyFitnessPal szolgáltatást?

A MyFitnessPal adatbázisában több mint hatmillió étel, vonalkód-leolvasó, receptimportőr, éttermi adatgyűjtő és kalóriaszámláló található. Nem számít, hol tartózkodik és mit eszik, a MyFitnessPal segítségével megtudhatja, hány kalóriát fogyaszt. A kalóriák számlálása mellett az alkalmazás nyomon követi a zsírt, fehérjét, szénhidrátot, cukrot, rostokat, koleszterint stb. Azt is nyomon követi, hogy mennyi vizet iszol.

Ezenkívül kiterjedt edzésadatbázisa az edzés alapján számolja be az elégetett kalóriákat. Például a MyFitnessPal arról tájékoztatott, hogy súlyom alkotox magyarország alapján 329 kalóriát égetek el egy óra power jóga után. 35 perces, mérsékelt tempójú séta 122 kalóriát éget el.

Sok fitneszalkalmazáshoz hasonlóan a MyFitnessPal is beépített közösséget kínál, amely segít motiváltnak maradni, támogatást érezni és ötleteit megosztani. Ezenkívül további táplálkozási és fitnesz-betekintési lehetőségeket kínál az egészségesebb döntések meghozatalához.

Míg az alaptagság ingyenes, egy hónapos ingyenes próbaverziót kínálnak a Premium-előfizetéshez, így láthatja, hogy megéri-e a 9 dolláros díjat. 99 havonta vagy 49 dollár. 99 évente.

Töltse le a MyFitnessPal alkalmazást

Nike Run Club

Ár Ingyenes

A Nike Run Club (NRC) az a kis hang a fejedben, aki szurkol neked! A „tökéletes futópartnerként” emlegetett program lehetővé teszi edzéstervek, kihívások és irányított futások felállítását, és összekapcsolja Önt a futók közösségi hálózatával. Soha nem fogsz egyedül futni az NRC-vel.

Miért szeretjük a Nike Run Clubot?

A Nike Run Club magas arányokat ért el az App Store-ban közzétett vélemények között, beleértve a „Szerkesztő választása” státuszt is. A Nike edzőivel és sportolóival zajló audio-vezérelt futások motiválóak és támogatóak. Az edzők tanácsokat osztanak meg egymással, megmondják, mikor kell erőltetni magát, emlékezteti Önt a hidratálásra, és összpontosítson az aktuális feladatra. „Úgy bánnak veled, mint egy sportolóval” – mondja Laura Putnina Positive Fit blogjában.

Emellett a futások választéka is változatos, mind kihívási szinten, mind időtartamban (még 5 perces „ebédfutást is tartanak”), mindenki számára kínálva valamit.

További okok miatt érdemes szeretni a Nike Run Clubot:

Az NRC GPS segítségével követi a távolságot. Előnyöket kínál kezdő, középhaladó és haladó futóknak. Ha csatlakozik a Spotifyhoz. Naplót vezethet arról, hogy hány mérföldet tett meg egy pár futócipőben. Integrálható a Nike Training Club-bal, a másik, az edzésekre összpontosító fitneszalkalmazásukkal.

De a legjobb tulajdonság az lehet, hogy ingyenes. Nincs szükség prémium vagy elit előfizetésre. Míg az alkalmazás megjelenése erős és magabiztos – akárcsak a Nike márka – minden futás végén, erőfeszítéseidet a hírességek és a profi sportolók apró ujjongásai és gratulációi jutalmazzák.

Töltse le a Nike Run Club-ot

Peloton

Peloton

Ár Havi tagság 12 dollárért. 99

A beltéri kerékpáros edzéseiről jól ismert Peloton fitneszalkalmazása révén több ezer élő és igény szerinti órát is kínál – a bootcamp-től a kerékpározáson át a jógáig –, amelyeket több mint 30 elismert oktató tart. Ha szereted a csoportos órák energiáját, ez az alkalmazás az Ön számára!

Miért szeretjük a Peloton alkalmazást?

A Peloton naponta több mint 10 élő edzést kínál a legjobb edzőktől – beleértve az erőnléti edzést, a beltéri és kültéri futást, a kerékpározást, a jógát, a HIIT-et, a meditációt és még sok mást – az iPhone-ról, iPadről vagy TV-ről elérhető alkalmazáson keresztül. . A Facebookon egy informális szavazáson a válaszadók többsége a Pelotont választotta fitneszalkalmazásának. Az App Store-ban található 447 000 vélemény közül a Peloton 4. 9 csillagot kapott az 5-ből.

Itt van még több ok, amiért szeretjük:

Nem kell megvásárolnia a drága Peloton kerékpárt vagy futópadot, hogy kihasználja az előnyöket. Különféle edzési órákhoz férhet hozzá, amelyek különféle edzettségi és képzettségi szintekhez illeszkednek. Nem kell egyedül edzeni. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy valós időben edzenek másokkal az osztályban. A ranglistán keresztül kommunikálhatnak veled barátaid és oktatói. Az egyik Facebook-válaszoló így nyilatkozott: „Úgy érzem, megismerem az oktatókat. „Tartalmaz egy irányított futóórát, amely lehetővé teszi a futás nyomon követését.

A Peloton jelenleg ingyenes két hónapos próbaverziót kínál, így a csatlakozás előtt láthatja, hogy tetszik-e. Bár nem ingyenes, szeretjük, ha 12 dollárért sokat kapsz. 99 havonta.

Töltse le a Peloton alkalmazást innen

Sworkit

Sworkit

Ár: 4 USD. 99 havonta; Prémium 29 dollárért. 99 havonta

Akár fogyni szeretne, akár izomzatot szeretne erősíteni, rugalmasságot szeretne javítani, vagy a fentiek mindegyikét szeretné megtenni, a Sworkitnek van egy edzésprogramja, amely segít elérni céljait. Az alkalmazás több mint 400 egyedi edzésprogramot kínál – gondoljunk csak a jógára a futóknak – és több mint 800 gyakorlatot, amelyek mozgásba lendítik. Az App Store-ban több mint 26 000 értékeléssel a Sworkit 4. 7 csillagot kapott az 5-ből, és nagyon kedvező értékeléseket kapott.

„Nem vagyok edzőtermi ember, ezért számos fitneszalkalmazást kipróbáltam, és ez az abszolút kedvencem, és mostanában kizárólag ezt használom. ” – mondja egy értékelő az App Store-ban. „Nagyon testreszabható edzéseket biztosítanak. … Az edző minden gyakorlatot veled végez, és van egy mutató, hogy mennyi ideig kell még az adott gyakorlathoz. A következő gyakorlat megkezdése előtt van egy bemutató és egy rövid intervallum, amely lehetővé teszi, hogy megfelelő pozícióba kerüljön. … Nem is gondolok semmire, amit másként csináltam volna, ha magam tervezem ezt az alkalmazást, és ez mond valamit. ”

Miért szeretjük a Sworkit-et?

A Sworkit minden edzettségi szinthez kínál valamit a kezdőktől a komoly sportolókig, és még gyerekeknek is van ingyenes programja. Testreszabhatja az edzéseket a fitnesz céljainak és a rendelkezésére álló időnek megfelelően – válassza ki az edzés típusát (erő, kardió, jóga vagy nyújtás), fitneszcéljait (tónusos, erősítő vagy kalóriaégetés) és mennyi ideig tart. edzeni kell, és a Sworkit személyre szabott edzést biztosít. Ezen túlmenően, havi kihívásokhoz osztálykészleteket kínálnak.

Noha havi előfizetést kell fizetnie, a díj ésszerűnek tűnik, mivel hozzáférést biztosítanak okleveles edzőkhöz, hogy megválaszolják fitnesz- és táplálkozási kérdéseit, valamint személyes edzést biztosítanak.

Töltse le a Sworkit-et

Iratkozzon fel Egészséges Életmód Hírlevelünkre!

A legújabb fitnesz

7 tipp az edzési rutinhoz való visszatéréshez, ha a járvány megzavarta Önt

Ha a COVID-19 káosz miatt az edzéshez nincs idő vagy energia, akkor nincs egyedül. Így térhet vissza a pályára.

Szerző: Quinn Phillips 2021. április 27

Hogyan tisztítsa meg otthoni edzőtermi felszereléseit

Nem csak a nyilvános edzőtermek vannak tele baktériumokkal. Itt az orvosok bevált gyakorlatokat osztanak meg otthoni edzőtermének tisztán és egészségesen tartása érdekében.

Írta: K. Aleisha Fetters 2021. március 26

5 perces expressz teljes testű Barre edzés

Időhiány? Britany Williams edzőtől még mindig kiütheti a teljes testet átölelő edzést – nincs szükség felszerelésre.

Írta: Moira Lawler 2021. január 28

5 perces, teljes testet erősítő edzés Kelsey Wellsszel

Wells személyi edző ezt a felszerelés nélküli rutint úgy alakította ki, hogy bármikor és bárhol megdolgozhassa az egész testét.

Írta: Moira Lawler 2021. január 12

Tanulmány: A fitneszkövetők és alkalmazások lendületet adhatnak az edzési rutinnak?

Az új adatok szerint igen, de az eredmények jobbak lehetnek, ha célmeghatározó és egyéb támogató funkciókkal rendelkező eszközöket használ.

Írta: Sari Harrar 2020. december 23

Ne csak ülj ott: egy kis gyakorlat kárpótolja a teljes ülésnapot

Egy új tanulmány szerint 30-40 perc mérsékelt vagy erőteljes fizikai tevékenység ellensúlyozhatja az egész napos íróasztalnál ülést, és segíthet a visszaállításban egy . . .

Írta: Don Rauf 2020. november 27

Egy 5 lépésből álló nyújtási szokás, amely energikusabbá, ellazultabbá és mozgékonyabbá tesz

Az izmok feszes tartása fontos az egészséges mozgáshoz, a sérülések elkerüléséhez és az öregedéshez. Így kezdheti el ma.

Írta: Jessica Migala 2020. október 8

Intelligens egészség: Kipróbáltam az Echelon Reflect Fitness Mirror-t otthoni edzésekhez – íme, mi történt

Írta: Lauren Del Turco 2020. szeptember 21

A legjobb testtömeg-gyakorlatok minden testrész edzéséhez

Nincs felszerelés? Nincs mit. Továbbra is végezhet teljes testedzést, saját testsúlyával ellenállásként.

Írta: Moira Lawler 2020. szeptember 1

Holisztikus pillantás a jó közérzetre és az egészségügyi ismeretekre

Az Everyday Health főorvosa, Arefa Cassoobhoy, MD, MPH, feltérképezi a „pontos, praktikus” orvosi információkhoz vezető utat.

Írta: Abby Ellin 2021. április 26"

A tiszta szépségápolási rutin olyan termékekből áll, amelyek bizonyos összetevőket tartalmaznak, míg másokat nem. Alice Potter/

Ha az elmúlt néhány évben egyáltalán a közösségi médiában ugráltál, akkor észrevehetted a lendületet a szépségápolási rutinod zöldebbé tételére.