Hamster meisje en andere grappige sexy gewoonten
Hamster meisje en andere grappige sexy gewoonten

In een van de discussies over het populaire forum stelde iemand de vraag: "Wat de meest vreemde die je doet met je partner, wat nooit vrienden zal vertellen?"En hier leed Anonimyv: Ten eerste herkent niemand ooit wat je het hebt geschreven, en anonimiteit, zoals je weet, bevrijdt; Ten tweede is het leuk om te weten dat je niet zo'n vreemd bent.

Huis homyachka

"Als we in bed liggen, doet mijn meisje als hamster. Alsof het bed haar cel is, en mijn lul is haar roken. En hier is het bezig met conventionele hamster dingen: maakt het nest van de kussens, reinigt de bontjas. Als ze voedsel geeft, zal ze haar in de hoek verbergen. Maar als ze wil drinken, drukt ze haar gezicht naar mijn "Water" en zuigt droog ".

Knuffels!

"Soms, wanneer we knuffelen, houden we de shirts op zodat onze stomys in contact komen. Voel elkaar Huid - heel schattig. En toen begonnen we het te doen, amper vreemden kwamen uit de kamer. Een van ons riep: "Duw!"- en we keken snel kleding op en wegende met buik. Het is heel erg ontroerend.

En we hebben het mobiel op zo'n manier geprogrammeerd dat u de punt van zijn lid moet bevestigen om te ontgrendelen. ".

Gasataca

"Weet je, het gebeurt wanneer gassen binnen worden geaccumuleerd, maar je kunt niet springen, je kunt niet kudden. In het algemeen, om de taak te vergemakkelijken, als ik opgeblazen is, ga ik soms op de maag en ik breng de billen omhoog. Een dergelijke houding helpt zich te bevrijden van het gasoverschot. Toen mijn meisje me betrapte, schreeuwde ze: "Wat doe jij?"

En toen ik haar uitlegde, ga dan naar beneden en nam precies dezelfde positie. In het algemeen, nu, als plotseling iemand per ongeluk in onze kamer kijkt, kan zo'n foto zien: twee volwassenen liggen op de maag, billen op en opstarten ".

Vuile gesprekken

"We praten soms vreselijk met elkaar. En wanneer ik zeg "vreselijk", Geloof dat het echt zo is. En we houden van, grappig, zelfs schattig. Nou, hoe mensen zeggen: "ik hou ook van je", en wij. anders. Ze kan het me vertellen: "Bedankt, mijn geliefde die de garage is gewist. Ik kan niet wachten tot je opduikt om een ​​lid te snijden ". Of ik zeg tegen haar: "Ik hou ook van jou, zodat je sterft aan AIDS!"

Trouwens, in zes jaar, dat we nooit ruzie hebben gemaakt ".

Verwijder geen sokken

"Ik ben een meisje en haat, wanneer ik in bed heb gevraagd om sokken te verwijderen. Mijn benen zijn erg bevriezen, daarom ben ik afgeleid en ik kan geen orgasme genieten. Dus ik heb altijd seks in sokken. De warmer, hoe beter. ".

Slag om Lizunov

"We regelen gevechten in bed "wie ligt met wie". Het begint allemaal zoals gewoonlijk: we knuffelen, dwingen elkaar, en dan kan ik bijvoorbeeld Lisa zijn wang. Hij ligt mijn voorhoofd. Uiteindelijk gaat het in zo'n volledig worstelen. We drukken elkaar handen, draai je af. De betekenis is simpel: men probeert te huur, en het eerste doel is niet om het te geven om het te doen. Ik heb soms zelfs kneuzingen van zo'n gevechten. Maar het is onmogelijk om te spugen - dit is onbeleefd, aan het einde ".

Kleine wortelen

"Na seks hou ik ervan om op mijn rug te liggen en te ontspannen. En ze neemt soms mijn lul mee met grote en wijsvingers, kijkt hem aan en zegt iets als: "Zo schattig, hij ziet eruit als een kleine wortel". Ja, dit meisje weet hoe je een man speciaal voelt ".

Houd nu gewoon vast

"Mijn meisje houdt van mijn lul in mijn handen. En de situatie wanneer het gebeurt kamagra online, hoeft niet noodzakelijkerwijs seksueel te zijn. Dat wil zeggen, we

kunnen op de bank liggen en kijken naar de serie, ze zit in die tijd, en haar hand in mijn broek, op een penis. Tegelijkertijd hardt hij een beetje uit en blijft in zo'n staat. Ze masturbeer me niet, niets.

En wanneer we slapen, neemt ze mijn hand en zet hij zich tussen de benen, onder het ondergoed. Als ik een droom en de hand slippers draai, grijpt ze haar en legt het weer. ".

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *