Fysiek verraad wordt niet overwogen
Fysiek verraad wordt niet overwogen

Mijn vriendin Dasha veranderde haar man. Ze waren 6 jaar oud in de ziel, ze hebben een voorbeeldige familie en drie kinderen. Echtgenoot in Dasha Soul maakt geen plezier: beste geschenken, vakantie drie keer per jaar, eigen huis met alle voorzieningen. Maar op de een of andere manier had mijn man een zakenreis en dasha - seks. Met een onbewuste macho, die erin slaagde om haar hoofd te draaien voor onvolledige 24 uur.

Dasha, die altijd de indruk maakte van zijn Oren verliefd, bijna perfecte vrouw, gaf toe dat seks met macho vijf met een pluspunt bleek. "Misschien wel het beste in mijn leven," voegde ze ert toe. Voor de vraag is liefde het, dasha scherp en afgewezen zijn hoofd. Ze zeggen alleen de ervaring, en ze houdt van haar man en alleen haar man.

Hoe vraag je je dan, ze besloot over verraad? Het ding is dat niet om fysieke verraad verraad te overwegen, heeft lang opgehouden om het voorrecht van mannen te zijn. Moderne getrouwde dames van 20 tot 60, weepy flirten met nauwelijks vertrouwde mannen en met benijdenszienlijke gemak van de romans aan de zijkant. Vooral begaafd praten zelfs over de echtgenoten en blijven leven, ongeacht hoe. Alsof ze alleen thee drinken. Dasha, onderweg, onder hen: 's ochtends na de nacht van liefde met macho, noemde ze haar man en gaf hem toe.

Men gelooft dat door de natuur de polygamanen van de natuur, en vrouwen - Monogamans. Maar of de evolutie besloot om naar een andere manier te gaan, of we eindelijk de seksuele revolutie en dorst zijn vrijgelaten, of het nu niet echt en serieus niet is. In Logic, als de vrouw naar links ging ",

betekent dit dat in haar gezin niet alles soepel is: moe van schandalen met haar man, er zijn niet genoeg warmte en strelen, het leven, niemand houdt van, niemand begrijpt. In de praktijk is niet alles zo eenvoudig. Soms verandert een vrouw haar man gewoon "omdat het gebeurde". Laten we zeggen dat Dasha zijn willekeurige verbinding met de onaardse aantrekkelijkheid van de bovengenoemde macho verklaart. Naar verluidt keek hij haar gewoon aan, en ze was haar naam al vergeten, en tegelijkertijd haar man.

Een andere mijn getrouwde vriend ontmoette de liefde van zijn leven in het resort. De vluchtige romantiek werd vertraagd en veranderd in een roman op Skype, waarna de dame besloot haar man te verlaten en naar een ander land te verhuizen naar de nieuwe uitverkorene. Fysiek verraad wordt onmerkbaar getransformeerd in moraal: het gezicht van een uitstekende vreemdeling die volledig is versoepeld tot de pijnbekend van de eens geliefde echtgenoot. https://essentiahealthjobs.com/getrouwd-met-een-arme-enge-verhalen-over-ongelijke/ Het lijkt erop dat de situatie bijna wordt gehost, aan alle kanten besproken en bekende. Maar waarschijnlijk vereist ieder van ons persoonlijke hark, omdat sommige dwazen leren op vreemde fouten.

Maak fysieke verraad aan verraad? Voor mij is het antwoord voor de hand: tel. Natuurlijk kun je jezelf rechtvaardigen dat "het was gewoon seks," niets persoonlijks. Maar seks is onvermijdelijk persoonlijk. En als je echt van je man of vriend houdt, kun je het nauwelijks op een ander raken. Zelfs één nacht.

Als het gebeurde, probeer dan een reden te zoeken. En handelen in omstandigheden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *