Mislukte oplossingen in seks die het leven kan zongen 1
Mislukte oplossingen in seks die het leven kan zongen 1

Wat de bol van het leven van mensen wordt het meest besproken? Natuurlijk, seks, omdat zowel mannen als vrouwen klaar zijn om erin te praten oneindig.

De eerste seks is altijd helder besproken met vrienden, we lezen een stel artikelen op het internet om het huidige koningenbed te worden.

Maar het seksuele leven is net zo pikant, voor zover in de war. Het is in de daad van liefde dat een man zichzelf van de beste kant kan laten zien of bevestig het klassieke gezegde over woorden en een dik.

Falen in bed zijn ofwel het publieke domein, verbergen zich zo serieus als afgeleide gevels van de stadsgebouwen op het moment van het bezoek van de president.

Maar dit alles is niet vergelijkbaar met de oplossingen die we accepteren wanneer we denken «Geen speelgoed» Hoofd.

Over hun kan uitverkoop en lichaam en product.

Seks met voormalig

Je hebt het uitgemaakt en, verfrommelde neuzen, divergeerde als schepen in de zee. Je dacht dat ik eindelijk het meisje van je dromen zou vinden, met een ideaal karakter, lichaam, zoekt naar het leven, hobby's en natuurlijk ideaal in seks.

De eerste gelooft ook dat in haar leven een nieuwe fase begon, waar ze bedekt is met bloemen, mannelijke aandacht en zal snel het meest ontmoeten, omdat van wie vriendinnen zullen worden gegeven aan gif engy, en die seksmarathons op drie dagen kan regelen met een vijf uur durende prelude.

Maar iets ging niet volgens het plan, en je besluit te ontmoeten en te bespreken waar het systeem is mislukt. Alles eindigt het feit dat, zoals in het oude, misschien goede tijden, jullie allebei naakt in bed beloven en elkaar beloven dat het niet langer weer zal gebeuren.

Maar we weten wat er weer zal gebeuren, en meer dan eens. Wat, je gooide sexy spanning af, maar je denkt dat het een goed idee is? Helemaal niet.

Eerst, afscheid – Het ding is altijd moeilijk en je verergeert alleen dat onaangenaam gevoel dat altijd begeleidt.

Ten tweede stimuleert een dergelijke levensstijl niet om een ​​nieuwe partner te vinden. Je zult zeggen dat je dit niet wilt, en de situatie past bij, maar de voormalige vriend kan binnenkort een man vinden, en je zult alleen blijven met de harde realiteit van de Onherist.

Bekijk het daarnaast als een vreselijke film die je hebt besloten om te heroverwegen vanwege de acteur die je ooit leuk vond. Na een tijdje na het begin van de weergave, wil het uitschakelen.

Seks na een korte kennis

Nu kun je beginnen met schreeuwen dat het de droom is van veel mannen, maar geloof me in feite niet zo glad, zoals het lijkt.

Ten eerste, welke voorwaarden kunnen in zo'n korte tijd door dit evenement worden gefaciliteerd? Alcohol spreidt perfect ons kader uit van de mogelijke en onmogelijke en benen van sommige vrouwen.

Maar nu seks met een dronken, die zich niet controleert, is speciaal, welke slip zichzelf niet in staat is om te verwijderen? En behalve, hoogstwaarschijnlijk heb je al mooi gedronken en je bent niet beter jezelf beheersen.

En hier zijn twee dronken lichamen die proberen seks te hebben, wat er met moeilijkheid gebeurt, maar het proces gaat. 'S Avonds lijkt ze je nogal een vrij speciaal, maar' s morgens kan alles anders zijn, en je hebt vreselijk spijt van dat alcohol opgehouden is om te handelen.

Wees vooral voorzichtig met seks na een korte kennismaking in Thailand, je begrijpt jezelf, slechts één Kadyk zou in je paar moeten zijn. Ja, in dit land, is het over het algemeen noodzakelijk om te zijn voor seks.

De tweede optie is niet geassocieerd met de onbewuste toestand van de vriendin, zelfs integendeel, het zit in je geest en dringt aan op seks. Veroorzaakt geen vermoeden van seks met een meisje waarmee je een paar uur vertrouwd

kamagra bestellen

bent?

Misschien is het volledig gezond, maar het feit dat het meisje in korte tijd is nadat de kennis klaar is om met u in bed te springen, zou een grote set moeten maken over dezelfde afleveringen, en dit is vol met de meest onaangename ziekten.

Natuurlijk is het geval dat je verdomd knap bent, althans volgens mama en grootmoeder, maar het werkt niet altijd.

Aan het einde wil ik nog steeds zeggen dat het soms blijkt te breken de jackpot en een dag om te slapen met een mooie, gezonde en adequate meid, maar in elk geval alle voor- en nadelen voordat je je Fallus-liefde gebruikt.

Onbeschermde seks

Misschien je slechtste idee. Zelfs seks met een dronken moeder van je klasgenoot is niet zo'n slecht idee vergeleken met dit. Risico's zijn te groot en de gevolgen kunnen dodelijk zijn.

Naast onaangename en gemeenschappelijke geslachtsziekten, die niet alleen de potentie kunnen beïnvloeden, maar ook tranen en wilde kreten veroorzaken wanneer u urineert, bestaat er een risico om AIDS te infecteren, en dit is geen grap meer.

Deze ziekte kostte vele levens en sterft uit het feit dat je anticonceptie verwaarloosde, zal ongelooflijk gewond zijn.

Denk dat je kennis in seks zo goed is dat in het geval je gemakkelijk kunt bepalen, gezond meisje of niet? Geloof me, er zijn veel ziekten die vrouwen anders manifesteren dan bij mannen, en je kunt leren over hun beschikbaarheid, alleen de tests passeren, dus dit is goedkope kamagra niet het beste idee.

Maak een bundel van condooms met je onvervreemdbare metgezel die op het belangrijkste punt zal isoleren.

Betalen voor seks

Een andere discussie-vraag uit onze lijst. Betalen of niet betalen voor seks?

Prostitutie, zoals je weet, – Het oudste beroep, hij was niet de meest ondubbelzinnige glorie. Iemand is blij om te betalen en te voldoen aan uw behoeften, andere vindt deze methode vruchtbaar en onwaardig.

Als je afleidt van emoties en kijk op echte risico's, dan prostitutie – De focus van de verdeling van geslachtsziekten, en voor zover het gevaarlijk kan zijn, begrijpt u het zelf.

Bovendien moedigt het feit dat mensen voor seks betalen, alleen alle nieuwe en nieuwe meisjes aanmoedigen om deel te nemen aan prostitutie.

Het blijkt dat de vraag een zin heeft. Ongeveer 1% van de mannen over de hele wereld hebben ooit de diensten van de priesters van liefde gebruikt, maar dit zijn officiële statistieken, die zeer waarschijnlijk sterk is.

Kies voor jou, maar beter een normaal meisje vinden en genieten met haar alle voordelen van relaties.

Ontrouw

In één studie werden interessante statistieken ingetrokken, wat in 60% van de paren een van de partners verandert. Hoe kun je raden, overweldigend, dit waren mannen. Natuurlijk proberen velen hun seksleven te diversifiëren.

Iemand resorteert naar verschillende speelgoed, BDSM, Rollow-Play-games, en iemand doet niet de moeite en op zoek naar een nieuwe partner.

Nogmaals, als een vriend uiteindelijk Meger werd, dan is het niet beter om ermee te scheiden en een normaal meisje te vinden? Je vertrekt droog uit het water en na afscheid, zegt niemand dat je ontrouw de schuld is. Als alles bij u past in een relatie, dan is er een echte behoefte om te veranderen?

Het netwerk heeft een interessant beeld waarin de auteur met het aandeel ironie het volgende schreef: «Als je 100 dollar in je zak hebt, maar je door de straat loopt, zie je 1 dollar, je verhoogt het niet? Dat is alles wat je moet weten over valsspelen».

Het antwoord was niet gedwongen om te wachten: «Als je de straat in de straat gaat met honderd dollar in je zak en zie de bax op aarde liggen, ben je klaar om hem te verhogen en honderd te verliezen? Dat is alles wat je moet weten over valsspelen». Deze dialoog weerspiegelt de essentie van de vraag, dus wees trouw aan zijn vriendin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *